Târg echipamente foto-video

Târgul de echipamente foto-video #ITF este un loc de întâlnire pentru iubitorii de fotografie, curioși de ultimele noutăți în materie de foto-video și accesorii pentru acestea.

Vor expune la târg printre cele mai mari nume în domeniu, oferind pasionaților de fotografie și imagine video, șansa să participe la demonstrații într-un studio foto dedicat, să testeze ultimele echipamente apărute pe piață, să descopere soluții de print, albume foto și produse complementare, dar și soluții IT care le ușurează munca. Totodată, expozanții vor oferi tot felul de beneficii precum oferte, discounturi membership, cadouri și alte surprize.

Parteneri expozanți
CEWE
West Buy
Acer
F64
Fotika
Alex Cover
Photosetup
Panasonic
Benq
CEWE

CEWE este cel mai mare procesator de fotografie din Europa, cu o istorie de peste 100 de ani în acest domeniu. Aceștia asigură o calitate impecabilă a serviciilor laboratorului foto digital online, realizând cele mai frumoase aminitiri într-un mod creativ și modern: CEWE FOTOCARTE, calendare, decoraţiuni de perete, felicitări sau obiecte cadou.

Vino la standul Cewe și descoperă cel mai nou echipament instant print și transformă-ți fotografiile în amintiri care se pot dărui! Descoperă și Fotocartea cu efect de lăcurie pe copertă, produsul care le-a adus, pentru a 3-a oară consecutiv, premiul TIPA World Award. Nici o altă companie din acest domeniu nu a câștigat favoarea juriului internațional în categoria „Best Photo Print Service”. Vrei să te convingi? Descoperă noile tipuri noi de produse deco: alu-dibond, sticla, canvas, forex sau chiar lemn. Poți alege o fotografie și ei se vor ocupa de tot ce înseamnă print pentru un efect garantat. CEWE e alături de participanții ITF și dorește să le faci o surpriză celor dragi ție: trimite-le o carte poștală gratuit direct din aplicația CEWE!

West Buy

WestBuy este cel mai mare magazin de echipamente video profesionale din România, reprezentând peste 200 de brand-uri dedicate în domeniul producției de audio-vizual (camere, lumini, microfoane, etc).

Vino să descoperi o gamă largă de echipamente: camere video, body-uri foto, trepiede, soluții de stabilizare /gilmbal-uri, monitoare, microfoane, panouri Led. Cei mai curioși videografi și fotografi au ocazia să testeze Pocket 4K și 6K pentru Hands On, alături de stative de la Benro & Miliboo, cât și lumini de la Digital Power, Aputure, Pavolite, Nanlite, împreună cu produse pentru sunet de la Sennheiser și soluții de transmisie wireless Swift.

Surpriza WestBuy pentru ITF este întreaga gama S1 lansată de Panasonic.

Acer

Acer este una din companiile de top din domeniul IT, fondată în 1976, Acer urmărește în continuare misiunea de a dărâma barierele dintre oameni și tehnologie.

Vino la standul Acer și descoperă cele mai noi soluții care ușurează și fluidizează munca creativilor: laptopuri, monitoare, statii și proiectoare.

Vedeta din cadrul ITF va fi ConceptD, noua familie de produse special gândite și construite pentru a face față provocărilor din munca unui creator. Descoperă brandul care răspunde nevoilor tale specifice și este punctul de întâlnire dintre Concept - viziune și „D”, fie că este vorba despre dinamism, design, descoperire, detaliu, dezvoltare, sau despre cu totul altceva.

F64

F64 este este cel mai mare concept store foto-video din Sud-Estul Europei, unde găseşti ultimele noutăţi din domeniu, dar şi cea mai diversificată gamă de echipamente, la cea mai bună calitate. Fotografia însă, nu se rezumă doar la aparatură și drept urmare, F64 se concentrează pe comunitatea foto și urmărește atât partea educativă cât și cea creativă prin intermediul evenimentelor, workshop-urilor, cursurilor și expozițiilor.

Descoperă zona de testare, la standul F64, unde poți să faci cunoștință cu cea mai noua gamă de obiective Sigma - L- Mount cu distanță focală fixă pentru senzori full-frame, din seria Sigma Global Vision – ART, acoperind focale de la 14 mm până la 135 mm, cu un autofocus reglat care permite fotografierea la viteze mari și sunt compatibile cu stabilizarea de imagine din corpul aparatului foto. Acestea oferă posibilitatea realizării unei fotografii de calitate superioară cu ajutorul datelor pre-încărcate care facilitează corecția aberațiilor cromatice în interiorul camerei (corecții pentru iluminare periferică, aberații cromatice și distorsiuni geometrice).

Vedeta din cadrul ITF va fi ConceptD, noua familie de produse special gândite și construite pentru a face față provocărilor din munca unui creator. Descoperă brandul care răspunde nevoilor tale specifice și este punctul de întâlnire dintre Concept - viziune și „D”, fie că este vorba despre dinamism, design, descoperire, detaliu, dezvoltare, sau despre cu totul altceva.

Fotika

Fotika este una din companiile de top din industria foto din Romania, cu o experiență de peste 25 ani în domeniul print-ului foto și de peste 9 ani a pășit cu încredere în activatea de producție de albume și accesorii foto. Misiunea lor este să pună la dispoziție un serviciu complet fotografilor și videografilor profesioniști prin procesarea comenzilor online, accesibil oricui cu acces la internet și de oriunde.

Treci pe la standul Fotika și descoperă cea mai mare gamă de albume foto disponbilă. Pregătește-te pentru surprize și descoperă modele de albume în care poți să le livrezi clienților fotografiile de eveniment!

Alex Cover

Compania a fost înființată în anul 1997 sub numele Agenția Șerbănescu, având ca domeniu de activitate principal tiparul digital. În 2007 au achiziționat primul laborator foto Noritsu, iar 4 ani mai târziu au început producția de albume, în prezent realizând o gamă variată de albume foto digitale, cu coperte din diferite materiale: piele naturală, piele sintetică, bumbac natural, velur, coperte foto laminate, dar și cutii pentru albume, carcase pentru flash drive-uri si DVD-uri, necesare fotografilor pentru livrarea pozelor către clienți.

Alex Cover aduce la ITF o gamă largă de albume foto, cât și cutii pentru albume. De asemenea, vor prezenta și carcase pentru flash drive-uri și DVD-uri, dar și produse complementare. Descoperă și noua colecție de albume 2019-2020, creată special de echipa Alex Cover, pentru a putea oferi aminitiri memorabile.

Photosetup

Photosetup oferă gama completă de camere și accesorii pentru orice pasionat sau profesionist din domeniul foto, video, film sau chiar televiziune, fiind prezenți pe piața din România de 21 de ani. Serviciile de consultanță sunt un atu pentru Photosetup: ”Avem cea mai performantă echipă de consultanți dedicați 100% clienților, iar acest lucru ne permite să înțelegem nevoile pentru ca apoi să oferim soluții personalizate fiecărui client în parte, asigurându-ne astfel că experiența interacțiunii e una unică și memorabilă”.

Treci pe la Photosetup și testează gimbal-uri Moza - Air Cross 2 și descoperă, în premieră, Slypod, singurul monopod-slider din lume, lansat de Moza. Ambele produse vor fi lansate la finalul lunii septembrie.

Indiferent dacă ești vlogger, fotograf sau videograf, accesoriile Manfrotto te vor convinge, mai ales noile modele de trepiede, ca și cel de la Befree - cel mai compact și ușor trepied din lume ce suporta echipament profesional. Tot la standul lor poți descoperi și cele mai noi modele de rucsacuri Manfrotto - gama Advanced.

Vino la stand și bucură-te de bonificațiile pregătite de Photosetup: diverse discount-uri Membership pentru cei mai curioși participanți, precum și alte surprize.

Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înfiinţarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 582 de sucursale şi 87 de societăţi asociate la nivel mondial.

Vino la standul Panasonic și descoperă întreaga gamă de camere Full Frame Lumix S, dedicate profesioniștilor. Totodată, vei putea testa modelele expuse și vei avea ocazia să stai de vorbă direct cu specialiștii Panasonic. Produsul vedetă pe care îl vei putea testa este camera Lumix S1H, proaspăt lansat pe piață, acesta fiind dedicat în principal videografilor profesioniști, camera putând înregistra la o calitate specifică modelelor de studio.

Benq

BenQ are la bază viziunea “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life” și este un furnizor global de soluții și tehnologii,care au ca scop îmbunătățirea tuturor aspectelor vieții umane. Pentru a realiza această viziune, compania se axează pe aspectele care contează cel mai mult pentru oamenii de azi - stilul de viață, de afaceri, sănătate și educație - cu speranța de a oferi persoanelor, mijloacele necesare pentru un trai mai bun, creșterea eficienței, un sistem medical îmbunătățit și eficiență în educație. Aceste mijloace includ un portofoliu extins de produse și tehnologii integrate, de la proiectoare digitale, monitoare, ecrane interactive de format mare, la soluții de iluminat.

Benq - Because it matters vor fi prezenți la târg, unde participanții vor putea testa și evalua toată gama BenQ SW, o serie de monitoare dedicate pasionaților de fotografie, inclusiv model SW270C, lansat la începutul lunii august. BenQ SW270C se remarcă prin culorile superbe și deosebit de fidele și oferă o acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB, respectiv de 97% pentru DCI-P3/Display-P3 și tehnologie HDR10. Acesta este prevăzut cu un panou IPS 10bit de 27” şi o rezoluție de 2560x1440 pixeli. Monitorul se remarcă prin prezența unei tehnologii de uniformizare a culorilor, calibrare hardware, conectivitate USB-C cu funcție de alimentare și supoartă redarea nativă a formatelor video 24P/25P.

Cumpără bilet la conferință și participă gratuit la târg