Redirecționează 2%
Descriere ONG
Cine suntem?

Imagine Timișoara este o asociație înființată în 2019 de către un grup de profesioniști în domeniul fotografiei, care colaborează constant alături de voluntari, pentru promovarea și susținerea evenimentelor, având ca focus educarea și creșterea interesului pentru acest sector artistic: fotografia sub toate formele sale.

Misiunea Imagine Timișoara:

Crearea unui eveniment de talie europeană, dedicat fotografiei, prin intermediul accesibilizării artei fotografice către public larg.

Viziunea noastră:

Imagine Timișoara susține și promovează arta fotografică și artiștii aflați la început de drum. Dorim să dezvoltăm programe educaționale în domeniul fotografiei care se adresează fotografiilor profesioniști și amatori, cât și publicului larg interesat de acest subiect. Vrem să creștem mobilitatea artiștilor și a operelor fotografice prin organizarea unui eveniment care să cuprindă o serie de conferințe și workshopuri tematice, dedicate fiecărui tip de fotografie în parte (artistică/fine art, fotografie de stradă, fotografie de eveniment, fotografie de peisaj, fotografie fashion/beauty, fotografie comercială etc.), cât și ture foto sau ateliere practice. În cadrul proiectului sunt incluse concursuri și expoziții care să crească interesul publicului larg și să îmbunătățească educația în acest domeniu.

Redirecționează 2%